Nytt galleri och ny konst!

Miva Fine Art Galleries Göteborg

Wanted! Found on world level!

Art we knew that we always missed when we saw it!

Facebook Youtube Google Pinterest Instagram Twitter

Vi har byggt om galleriet och det har varit lite rörigt i veckan men nu hälsar vi er varmt välkomna att kika förbi. Vi skall självklart fira vårt nya galleri men även presentera en ny utställning med världsartisten Charles Fazzino nästa helg. På display i galleriet kommer original och nya editioner att visas för första gången i vårt galleri.

Vi vill bjuda in till en ny utställning med 3D-konst av den internationellt kända konstnären Charles Fazzino. Under mer än trettio år som han har varit verksam som popkonstnär, har han skapat sin unika, detaljrika, levande och tre-dimensionella stil av konstverk som idag är en beständig del av populärkulturen.

Charles Fazzino studerade vid School of Visual Arts i New York City, vilket är en högaktad konstskola. Fazzino är idag en av vårtids mest populära konstnärer inom popkonst och han har en stor skara samlare världen över.

Fazzinos konstverk visas idag på över hundra museer och gallerier i mer än tjugo olika länder.

Han har fått många privata och viktiga uppdrag och har blivit utvald som den officiella konstnären för utställningar och evenemang världen över. Fazzino är ofta refererad till som en pop kultur-historiker på grund av bredden i hans arbete och på det sätt som hans konst berör hans samlare genom att fånga de mest tidstypiska delarna av samtiden.

Under lördagens vernissage kommer en videokonferens hållas med konstnär Charles Fazzino från kl. 14.00. Du kan då ta chansen och få en speciell dedikation till ditt konstverk.

Varmt välkommen! 

Tina, Elsa & Lars

  GÖTEBORG
Teatergatan 30-36, 411 35 Göteborg, +46 (0)31-38 23 233

STOCKHOLM
Grev Turegatan 10, 114 46 Stockholm, +46 (0)8 611 65 05

MALMÖ
Engelbrektsgatan 18, 211 33 Malmö, +46 (0)40-611 47 4