undefined
VARUMÄRKEN KROPP ANSIKTE MAKEUP HERR MAMMA SOL BARN
SOLSKOLA MED SENSE FOR BEAUTY

Nu är våren äntligen här efter den långa vintern och som vanligt törstar vi nordbor efter sol. Men låt dig inte luras av att vårsolen inte uppnår högre temperaturer, solens strålar tar mer än vad man kan tro.

Under våren, när UV-strålningen ökar samtidigt som huden har den lägsta mängden melanin, vilket gör den extra känslig mot UV-strålning, är det viktigt att inte glömma bort att använda solskydd.

Var medveten om den dagliga UV-exponeringen samt att UV-skydd inte bara är viktigt när du är ute under längre stunder men även under vardagliga aktiviteter när du kanske inte riktigt märker av eller tänker på att du utsätter din hud för UV-strålning.

Skydda dig mot solen nu, vänta inte med att inhandla dina solskyddsprodukter. I shoppen finner du en mängd ekologiska solskyddsprodukter som ger dig ett fullgott skydd oavsett om det är för kortare eller längre vistelse i solen. 

Solar Tea är en ekologisk serie mineralsolskydd som skyddar mot UVA- och UVB-strålning samt återfuktar och vårdar huden med en unik kombination av vitaminer och växtextrakt såsom t.ex. Paranöt, Copiaba, Arganolja, Acerola, Matè och Kakaduplommon. Serien innehåller produkter för ansikte och kropp, barn samt after-sun.

ALLTID FRI FRAKT

SENSE FOR BEAUTYS MÅLSÄTTNING ÄR ATT GÖRA NATURLIG OCH EKOLOGISK HUDVÅRD TILLGÄNGLIG FÖR ALLA

VI HAR DÄRFÖR ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE

Share to Facebook Share to Facebook Share to Twitter Share to Twitter Forward email Forward email
undefined

Sense for beauty

Södra vägen 73

412 54 Göteborg