Arriba la tercera ediciĂł del Talarn Music Experience

Del 27 al 29 de juliol l’espai Lo Quiosc (C-13, KM.90. Talarn, Lleida) acollirà el festival de músiques d’autor Talarn Music Experience. Formacions i artistes consolidats, d’estils molt personals, que configuren un cartell amb un ventall ampli de registres musicals en un escenari de natura d’excepció a les comarques pallareses. Les entrades s'han posat a la venda avui dilluns, i fins al 12 d'abril tindran un preu especial. També estan disponibles els abonaments. 

Mishima - 27 jul - 22:00

Mishima presenten al TME el seu darrer disc d’estudi “Ara i res”, que sona més i millor Mishima que mai: més descregut i alhora més romàntic, més despullat però també més sentit, més planer però també més literari, amb esclats més lluminosos al costat d’atmosferes més llòbregues.

Del 12 de març al 12 d’abril: 14,40 €

Compra aquĂ­

 

Dj Miqui Puig-27 jul- 24:00

Miqui Puig és cantant i dj des dels 80. Es va donar a conèixer al capdavant del grup Los Sencillos amb els quals va publicar sis discos, per continuar després la seva carrera en solitari.  El seu currículum, els seus admiradors i detractors l'avalen.  Ell posa la banda sonora  tu només has de tenir una història ...

Gossos - 28 jul - 22:00

Gossos celebren 25 anys als escenaris i portaran a terme una gira especial on les protagonistes més que mai, seran les cançons. Un recull d’èxits. Una autèntica celebració per a més de tres generacions de persones que els han acompanyat durant aquests 25 anys. 

Del 12 de març al 12 d’abril: 14,40 €

Compra aquĂ­

Dj Luca Feller -28 ju -24:00

Luca Feller és DJ, productor i entusiasta de la música a parts iguals. Després de passar uns anys actuant en petits locals, events especials i realitzant residències en diversos clubs, Luca ha desenvolupat el seu estil musical, un estil fresc i agradable

Maria Arnal i Marcel Bagés - 29 jul - 22:00

Maria Arnal i Marcel Bagés són la parella artística del moment. Els seus directes, sorprenents i emocionants, van fer córrer el boca-orella a una velocitat de vertigen i el seu debut discogràfic, 45 cerebros y 1 corazón (2017), no va fer sinó corroborar que ens trobem davant  d´un fenomen musical .

Del 12 de març al 12 d’abril: 12 €

Compra aquĂ­

Dj Miguelito Superstar - 29 jul - 22:00

Vocalista de Fundación Tony Manero. Productor per a FTM, Chocadelia internacional, Joe Bataan, Los Fulanos, Mantecao y su combo de rumba moderna, Banda Achilifunk, Hipnotik Orchestra, La Soul Machine, The Risas...i un llarg etcétera en la seva carrera musical, i si… també posa discos.

TEM PRODUCTIONS, S.L.

P/ Carmelites 3 ent 4 - 17820 ( Banyoles) 

info@temproductions.com

www.temproductions.com