undefined
News Shaving by GUAPO
MIDSOMMARFEST

MED 15% PÅ HELA SORTIMENTET!

Äntligen har det blivit dags för sommarens högtid - och självklart så bjuder vi upp till midsommardans på webben. Shoppa loss mellan silltuggorna till extra bra priser under hela helgen. Ingen krånglig rabattkod behövs så det går extra lätt att klicka hem dina favoriter. Glad midsommar på er allihopa och ta det lugnt med nubben! :)

START FREDAG 08:00 T.O.M SÖNDAG 00:00

SHOP NOW

Självklart så hör det sommaren till att införskaffa sig nya badbrallor och brillor inför semestern. Vi har samlat ihop våra egna utvalda favoriter på säsongens badbyxor och solglasögon. Have fun in the sun!

SHOP NOW

Hårda män behöver mjuka skägg - så därför har vi samlat ett gäng schyssta skäggprodukter som rengör, vårdar och får ditt skägg att se fantastiskt ut i sommar.

SHOP NOW

Spana in våra schyssta sommaraccessoarer för alla coola killar & fagra farbröder. Vilka är säsongens färger när det kommer till flugor, näsdukar och smycken? Ska jag välja en keps eller en hatt? Och vilken doft passar egentligen för sommarens alla fester? Kom ihåg att det är detaljerna som gör mannen!

SHOP NOW
JUNI PÅSEN

Nu är det endast några få dagar kvar för JUNI PÅSEN som denna gång innehåller SKÄGGPRODUKTER som gör ditt burr extra sommarfräscht. Skynda dig att läsa mer om innehållet innan påsen byts ut!

Varje månad presenterar vi en påse med nytt spännande innehåll som vi själva valt ut. Produkter som vårdar skägget, förgyller din rakning eller får dig att dofta gott från topp till tå. Påsen köper du alltid till ett schysst rabatterat pris och en enkel beskrivning på hur du använder produkterna medföljer - vilket är extra bra om du ska ge bort påsen i present!

SHOP NOW
TREVLIG MIDSOMMAR!
https://www.facebook.com/guapo.se http://instagram.com/shavingbyguapo https://twitter.com/guapo_se
Share to Facebook Share to Twitter Forward email
undefined
Butiken för män

info@guapo.se | 0920-222390 | Smedjegatan 5, Luleå

#guapobutiken #shavingbyguapo